Нека заедно отбележим Националния празник на България

 

146 години от обесването на Васил Левски

НЧ "Васил Левски - 1929" и СУ "Христо Ботев" в Горна Малина отбелязаха годишнината от обесването на Апостола с митинг.

 

 

Общински зимен турнир

Отборът на Стъргел спечели Общинския зимен турнир по футбол на малки врати

В Традиционния Общински зимен турнир по футбол на малки врати в Община Горна Малина, който се състоя на 09.02.2019 год., организиран със съдействието на БФС, взеха участие 8 отбора.

 

 

 Крайно класиране:
I място - отбор Стъргел с награда купа и топка, отстранили на финала отбора на Горна Малина след изпълнение на дузпи с резултат 9:8
II място - отбор Горна Малина с награда купа и топка
III място - отбор Долна Малина с награда купа и топка
IV място - отбор спирка Негушево с награда топка.

Индивидуални награди:
най - добър вратар - Боян Иванов от отбора на Стъргел
най - млад перспективен състезател - Иван Павлинов от отбора на Горна Малина
отбор носител на купата "Fairplay" - Горна Малина

Наградите бяха връчени от инж. Ангел Жиланов - Кмет на Община Горна Малина.

 

Здравно – информационен материал

   Във връзка с отбелязването на 14 феврурари - Ден на влюбените, Регионална здравна инспекция - Софийска област представя информационен материал по отношение на нежелана бременност с всичките социални и психологически проблеми, заразяване с болести предавани по полов път - ХИВ/СПИН, сифилис, гонорея и други.
 
 
 

ОБЩИНА ГОРНА МАЛИНА РАЗКРИ ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ В Горна Малина

Адрес: с. Горна Малина, Спортен комплекс
Работно време: от 8:00 до 17:00 часа
Управител: Миглена Маринова
телефон за контакт: 0885999845

Центърът е с капацитет 20 места и е форма на почасова подкрепа на деца и пълнолетни лица, свързана с извършване на рехабилитация, социални и психологически консултации, съдействие за професионално ориентиране и реализация, възстановяване на умения за водене на самостоятелен живот, изготвяне и осъществяване на индивидуални програми за социално включване, включително за хора със зависимости. Социалната услуга може да се предоставя на широк кръг потребители.

Лицата, които желаят да ползват социални услуги, подават писмено заявление по настоящия адрес до директора на дирекция „Социално подпомагане“ - Елин Пелин, чрез Изнесеното работно място в с. Горна Малина.
Молба по образец за ползване на социалната услуга:
- Копие от експертно решение ТЕЛК/НЕЛК, медицински протокол на ЛКК или медицинско направление, ако има такива. (Копия на документите се представят само в случаите, в които Дирекцията за социално подпомагане не разполага с тях ).
- Документ за самоличност - за справка,
При необxодимост органите могат да изискват и други документи. Приемът на деца в центъра се извършва по реда на чл.20 от Правилника за прилагане на Закона за закрила на детето.

 

Заедно празнувахме "Богоявление" !

Божествена Света Литургия в в храм "Успение Богородично" в Горна Малина

На 2 януари 2019 г. в храм "Успение Богородично" в Горна Малина Негово Преосвещенство Белоградчишкия епископ Поликарп отслужи Божествена Света Литургия.
 
 

Посрещане на 2019 година в Горна Малина

Народно веселие в новогодишната нощ на площада в Горна Малина с участието на Кмета на Община Горна Малина инж. Ангел Жиланов, народната певица Виктория Мирина, ТФ "Лудо Малинско" и Стоян Тодоров - музикално оформление.
 
 

Анкетна карта

Мнението Ви е важно за нас! Ще сме Ви благодарни, ако го споделите чрез попълване на тази анонимна анкетна карта. Отговорите Ви ще ни помогнат да подобрим нашата работа и обслужването на клиентите.

Благодарим Ви предварително за участието в анкетата!

Анкетна карта за качеството на административното обслужване в община Горна Малина

Новини